Sepeli seikkelijatapahtuma 10.5.

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 11 huhti 18 - Kommentit pois päältä artikkelissa Sepeli seikkelijatapahtuma 10.5.

TERVETULOA SEPELIIN (eli seikkailijapeliin)

torstaina 10.5.2018

Seikkailijapeli on leikkimielinen rastirata, jossa seikkailijat pääsevät testaamaan vuoden aikana opittuja taitoja ja oppimaan uutta. Tänä vuonna Akaan alueen sepeli järjestetään Valkeakoskella kaupunkisuunnistuksena. Rata on helppo ja tarvittaessa seikkailijoilla on mukanaan saattaja.

Aloitamme klo 10 Valkeakosken seurakuntatalolta, Valkeakoskenkatu 27 . Sepeli päättyy samaan paikkaan noin klo 16 mennessä. On pyydetty, että  autoja ei ajeta seurakuntatalon sisäpihalle -hyviä parkkipaikkoja löytyy seurakuntatalon toiselta puolelta.

VeVa ei järjestä tapahtumaan kyyditystä, joten huoltajia kaivataan kyyditsijöiksi. Ilmoittakaa oman seikkailijanne ryhmän vetäjälle kyyditysmahdollisuudesta. Vanhemmat ovat tervetulleita tapahtumaan myös rasteille tai saattajiksi.

Tapahtuman osallistumismaksu on 5 € ja se kerätään käteisenä paikan päällä. Ilmoittautumiset kuksaan 30.4.2018 mennessä : http://valkohannat.net/wordpress/tapahtumat/

Varustelista:

  • Partiohuivi (näkyvillä koko sepelin ajan), Hyvä mieli, reppu, säänmukainen vaatetus
  • istuinalusta
  • Juomapullo vedellä täytettynä
  • Ruokailuvälineet: sis. syvälautanen, veitsi, haarukka, lusikka, muki
  • Kynä
  • Halutessa pientä matka evästä. Seikkailijat tekevät oman ruokansa yhdellä rastilla.
  • tarvittavat henk. koht. lääkkeet

Sepeliä ovat  järjestämässä: Valkeakosken Korvenkävijät, Toijalan Eräveikot, Kyynärön Kiertäjät, Erä-Pirkot, Kanavan Vartijat, Vesilahden Valkohännät (VeVa:sta mukana ainakin Jaana Marttila ja Jaana Hakala)

 

Lisätiedot:

Omalta johtajalta tai paivi.tynska@partio.fi puh. 040 5621323

Comment closed.