Kekkerit 2.0 syysretki

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 28 elo 18 - Kommentit pois päältä artikkelissa Kekkerit 2.0 syysretki

Kekkerit 2.0

VeVan, KaVan ja ErPin yhteinen syysleiri

Jo toista kertaa järjestettävät Kekkerit ottavat aikansa ja paikkansa Mustalammilla (Soiluntie 86, Vesilahti) 15.-16.9.2018. Saapuminen leirille tapahtuu meillä VeValaisilla lauantaiaamuna klo 9:30 ja leiri loppuu sunnuntai-iltapäivänä kaikilla klo 14:00-14:30 liukuvasti. Huom! Leiri on avoin kaikille toisen vuoden sudenpennuista (kakkosluokkalaiset) alkaen.

Saapuminen leirille: Autot jätetään Soiluntien varteen, sillä leiripaikalle autolla saattaminen ja pysäköinti ei ole tien kapasiteetin vuoksi mahdollista. Varusteet pakataan siten, että leiriläinen pystyy itse kantamaan ne n.200m matkan leiripaikalle. Poistuminen tapahtuu myös Soiluntien varrella, jonne leiriläiset tulevat ohjatusti kyytejään odottamaan. Saapumisessa ja poistumisessa paikalla on koko ajan johtaja ohjaamassa.

Leiri vietetään kokonaan ulkona, joten sään kuin sään kestävät vaatteet ovat tarpeen. Majoittuminen tapahtuu ulkona teltoissa. Leirillä johtajina toimivat ikäluokat samoajista ylöspäin ja leiriläisinä sudenpennut, seikkailijat ja tarpojat. Leiriläisten leirimaksu on 10€, joka maksetaan VeVan tilille (FI60 5511 0540 0060 88). Viestiksi ”Kekkerit, VeVa, leiriläisen Etunimi Sukunimi”.

Varustelista:

-Säänkestävä vaatetus + vaihtovaatteet + sadetakki
-Metsämaastoon sopivat hyvät kävelykengät
-Partiohuivi ja -paita
-Puukko ja tulitikut
-Omat lääkkeet ja hygieniatarvikkeet (hammasharja ja -tahna)
-Muistiinpanovälineet
-Lämmin makuupussi sekä makuualusta (ei paksuja ilmapatjoja, sillä ne vievät tilaa muilta)
-Juomapullo
-Ruokailuvälineet (syvä lautanen, muki, aterimet) kangaspussissa
-Elektronisia laitteita et retkellä tarvitse

Myös vanhemmat ovat erittäin tervetulleita tekemään leiriä! Jos olet kiinnostunut tulemaan leirille avuksi, ilmoita asiasta leirinjohdolle 😊

Ilmoittautumiset jäsenrekisteri Kuksaan 4.9. mennessä linkin kautta (linkki löytyy myös Vesilahden Valkohäntien kotisivuilta tapahtumista). Mikäli ilmoittautumisen kanssa on ongelmia, olethan yhteydessä leirinjohtoon.

www.kuksaan.fi/21996

Leirillä nähdään!

-Leirinjohtajat Jan Heikkilä ja Mariisa Veijalainen (0505235774)

Comment closed.