VeVa seikkailijoiden ja tarpojien uintiretki Valkeakoskelle

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 02 loka 19 - Kommentit pois päältä artikkelissa VeVa seikkailijoiden ja tarpojien uintiretki Valkeakoskelle

VeVa:n seikkailijoiden ja tarpojien uintiretki Valkeakoskelle tiistaina 22.10.2019.

Reissaamme bussikyydillä Valkeakosken uimahalliin uimaan. Lähtö klo 17.30 Narvan kaupalta. Narvasta ajamme Onkemäen kautta Kirkonkylälle (n. 17.50 yläasteen pysäkki koulutiellä). Arvioitu aika allasosastolla on 18.30 -20.00, jonka jälkeen ajelemme samaa reittiä kotiin.

Käy ilmoittautumassa retkelle Kuksassa: http://valkohannat.net/wordpress/tapahtumat/ Jos ilmoittautuminen tätä kautta ei onnistu, niin laita viestiä jollekin seikkailija-/ tarpojavetäjälle, niin me autamme. Mukaan tarvitaan myös valvojia, joten toivottavasti huoltajia innostuu lähtemään mukaan! Valvojat ilmoitetaan myös Kuksaan, jotta saadaan kaikille lähtijöille varmistettua bussipaikka. Ilmoittautumiset viimeistään ma 21.10. Bussi täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Keräämme bussissa 5€ osallistumismaksun (sis. uimahallilippu ja bussikyyti). Mukaan lähtevien valvojien toivomme maksavan oman uimahallilippunsa – heiltä ei kerätä muuta osallistumismaksua. Altaan reunalle tulevilta valvojilta ei peritä uimahallissa maksua.

Uimarille mukaan: uikkarit, pyyhe, pefletti, uimalasit (jos on) ja juotavaa. Uimahallin kahvio on auki klo 20.00 saakka, joten taskurahaakin voi hiukan ottaa mukaan.

Jaana Marttila (040-7440240)

Comment closed.