Muumi 20

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 09 syys 20 - Kommentit pois päältä artikkelissa Muumi 20

TIEDOTE VESILAHDEN VALKOHÄNTIEN JÄSENILLE

KOSKIEN MUUMI-SYYSRETKEÄ

Pirkanmaalla korona-tapaukset ovat olleet kasvusuunnassa tämän viikon ajan, ja lähikunnissa sekä positiiviset korona-tulokset että altistumiset, ovat lisääntyneet huomattavasti muutaman päivän aikana.

Nopeasti muuttuneesta tilanteesta on konsultoitu sekä Lempäälän kunnan tartuntataudeista vastaavaa lääkäriä, että Vesilahden tartuntataudeista vastaavaa lääkäriä, joiden mielestä tartunta-ja altistumismäärien ollessa huomattavassa nousussa lähi-alueellamme, ei tällä hetkellä ole suositeltavaa pitää n. 100 ihmisen leiriä Vesilahdessa.

Emme halua ottaa turhia riskejä toiminnassamme, ja haluamme jatkossakin pitää partion mielekkäänä ja turvallisena harrastuksena kaikille jäsenillemme. Edellä mainituista syistä johtuen jouduimme tekemään päätöksen Muumi-syysretken perumisesta tämän syksyn osalta.

Retkeilyä ja viikkotoimintaa voimme toistaiseksi jatkaa, eikä pienissä ryhmissä retkeilyä tämän hetkisen tiedon perusteella ole syytä rajoittaa.

Seuraamme jatkuvasti kehittyvää tilannetta Vesilahdessa ja lähi-alueillamme, ja toimimme kaikessa partiotoiminnassamme THL:n ja Avin,sekä Hämeen Partiopiirin ja Suomen Partiolaisten ohjeituksia noudattaen.

Turvallista syksyä toivotellen;

Jenni Raudas,

lippukunnanjohtaja

Vesilahden Valkohännät ry

Comment closed.