TÄRKEÄ TIEDOTUS LIPPUKUNNAN JÄSENILLE JA HUOLTAJILLE!

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 04 loka 20 - Kommentit pois päältä artikkelissa TÄRKEÄ TIEDOTUS LIPPUKUNNAN JÄSENILLE JA HUOLTAJILLE!

Juuri päivitetyn Suomen Partiolaiset ry:n Covid-19 oheistuksen mukaisesti, kasvomaskien käytön osalta partiotapahtumissa noudatetaan THL:n suosituksia ja mikäli partiotilaisuuksia järjestetään sisätiloissa, tulisi yli 15-vuotiaiden osallistujien käyttää kasvomaskeja.Tämä oheistus on voimassa 2.10.2020 lähtien toistaiseksi, ja koskee jokaista lippukuntamme 15-vuotta täyttänyttä jäsentä,jokaisessa sisällä tapahtuvassa toiminnassa (myös kolo-illoissa). Suosittelemme oman kankaisen kasvomaskin käyttöä,mutta tarvittaessa saatte lippukunnalta kertakäyttöisen kasvomaskin toiminnan ajaksi.Noudatamme erityisen tarkkaa hygieniaa kaikessa toiminnassamme ja huolehdimme osallistujien turvallisuudesta,sekä seuraamme jatkuvasti kehittyvää tilannetta Vesilahdessa ja lähi-alueillamme, ja toimimme kaikessa partiotoiminnassamme THL:n ja Avin,sekä Hämeen Partiopiirin ja Suomen Partiolaisten ohjeituksia noudattaen. Lisäksi Vesilahden Valkohäntien hallitus on päättänyt seuraavanlaisista lisä-oheituksista VeVan toiminnassa:

  • Partiotoimintaan (viikkotoiminta,retket,leirit yms) saa osallistua vain täysin terveenä/oireettomana. Johtajalla/ryhmänvetäjällä on oikeus käännyttää oireileva partiolainen takaisin kotiin,oltuaan ensin yhteydessä huoltajaan.
  • Kädet pestään aina sekä kololle tultaessa,että kotiinlähtiessä,sekä vessakäynnin,ruokailun ja ruuanlaiton yms yhteydessä.
  • Käytämme jokaisen käsienpesun yhteydessä käsidesiä/käsihuuhdetta. Käsidesin annostelee ryhmänjohtaja, joka myös valvoo käsidesin oikean käytön,sekä käsienpesun. Jos kolo-ilta järjestetään ainoastaan ulkotiloissa, pelkkä käsidesin käyttö riittää.
  • Poikkeustilanteen johdosta olemme poistaneet kokoontumistiloistamme kankaiset käsipyyhkeet ja käytämme poikkeusajan vain paperisia käsipyyhkeitä.
  • Ryhmänjohtajamme desinfioivat ns.kosketuspinnat ja wc-tilat jokaisen kolo-illan jälkeen.Näin toimiessamme tila on turvallinen myös seuraavan ryhmän tullessa kokoontumistilaan.
  • Pidämme kaikessa toiminnassamme turvavälit.

Vesilahden Valkohäntien Covid-19 asiantuntijana ja neuvonantajana toimii Lempäälän tartuntataudeista vastaava lääkäri Noomi Suuronen, jota konsultoimme välittömästi tilanteen muuttuessa ja hiemankin epäselvissä tilanteissa ”matkan varrella”.Toistaiseksi voimme jatkaa partiotoimintaa suht´ normaalisti (oheistukset yms huomioiden) alueellamme. Nautitaan siis näistä viimeisistä syksyn lämpimistä päivistä ja luonnon kauneudesta,sekä pidetään itsestämme ja läheisistämme hyvää huolta.Syksyisin terveisin; Jenni Raudas,Vesilahden Valkohäntien lippukunnanjohtaja

Comment closed.