Partiokirkko ja lupauksenanto

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 12 marras 20 - Kommentit pois päältä artikkelissa Partiokirkko ja lupauksenanto

Tänä vuonna lupauksenantokirkko on 22.11. Vesilahden kirkossa. Sinne pukeudutaan partioasuun. Vevalla on muutamia lainapaitoja. Tänä vuonna otamme kuitenkin turvallisuuden erityisellä tavalla huomioon emmekä lainaile toistemme tavaroita. Mikäli sinulla ei vielä partioasua ole, voit pukeutua siistiin tummansiniseen tai mustaan asuun tullessasi antamaan partiolupausta. Sopivasta asusta voit keskustella oman partiojohtajasi kanssa.

Lupauksenantoon liittyy tänä vuonna myös muita turvallisuusohjeita. Vesilahden kirkossa on käytössä vain joka toinen penkkirivi. Istuthan siis vain vihreällä merkityille penkkiriveille. Kirkkoon saapuminen ja poistuminen on mahdollista myös kirkon sivuovista. Kirkon ovilta löytyy käsidesiä. Maskien käyttöä suositellaan yli 15-vuotiaille. Tulethan kirkkoon vain terveenä. Lupauksen pystyy antamaan myös myöhemmin eli jää pienistäkin oireista kotiin.

Lupauksenantajat saapuvat kirkkoon klo 9.30. Lupauksenantajat istuvat merkityillä paikoilla ryhmittäin kirkon etuosassa. Paikalla on johtajia ohjaamassa saapumista. Muiden kuin lupauksenantajien toivomme istuvan oman perheen kesken väljästi muualla kirkossa. Lupauksenantokirkko alkaa klo 10 ja kestää reilun tunnin. Tänä vuonna ei ole kahvitusta tai myyjäisiä eli kirkosta voi lähteä omaan tahtiin tilaisuuden päätyttyä. Kirkosta löytyy myös merkkien myyntipöytä. Noudatattehan senkin läheisyydessä turvavälejä.

Tervetuloa mukaan lupauksenantokirkkoon ja partiotoimintaan!

Comment closed.