Partiotoiminta tauolle

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 30 marras 20 - Kommentit pois päältä artikkelissa Partiotoiminta tauolle

Hei VeValainen/ VeValaisen huoltaja

Uusien koronarajoitusten ja Vesilahden koronatilanteen muututtua, olemme päättäneet aikaistaa partion joulutauon aloitusta.

VESILAHDEN VALKOHÄNTIEN KAIKKI PARTIOTOIMINTA ON TAUOLLA 30.11.2020 – 7.1.2021 VÄLISEN AJAN

Tämän päätöksen myötä viikkotoiminnan lisäksi myös kynttiläkulkue ja Itsenäisyyspäivän juhla perutaan.Itsenäisyyspäivän juhlaan suunnitellut juhlallisuudet (mm.lupauksenanto, kalenterimyyjien palkitsemiset, sekä ansioituneiden partiolaisten muistamiset) siirrämme vuoden 2021 Muistelemispäivän juhlaan 22.2.2021.Tiedotamme tästä lisää lähempänä tapahtumaa.Tämän tiedotteen myötä haluamme kiittää kaikkia jäseniämme ja heidän kotiväkeään kuluneesta vuodesta, ja toivottaa kaikille oikein rauhallista ja turvallista joulun odotusta.

Vesilahden Valkohäntien puolesta;

Jenni Raudas

Lippukunnanjohtaja

Comment closed.