Ohjeistus partiotoimintaan seuraaviksi viikoiksi

Archived in the category: Uutiset
Posted by Pia Vaasvainio on 26 helmi 21 - Kommentit pois päältä artikkelissa Ohjeistus partiotoimintaan seuraaviksi viikoiksi

Hämeen Partiopiirin alueella koronatilanne on Kanta-Hämeessä leviämisvaiheessa ja Pirkanmaalla sekä Päijät-Hämeessä kiihtymisvaiheessa. Siirrymme kaikilla alueilla mahdollisimman pian noudattamaan partion valtakunnallista ohjeistusta partiotoimintaan valtioneuvoston 25.2 julkaisemiin linjauksiin perustuen.

Valtakunnallinen ohjeistus partiotoimintaan seuraaviksi viikoiksi:

Koronavirustilanne on jälleen huonontunut Suomessa. Noudatamme partiotoiminnassa valtioneuvoston 25.2. julkaisemia uusia linjauksia. Näin ollen aikuisten ja yli 12-vuotiaiden partiotoiminnassa siirrytään etäpartioon kaikilla koronaviruksen leviämis- ja kiihtymisvaiheessa olevilla alueilla. Linjaus on voimassa ainakin 28.3. asti ja suosittelemme siirtymään etätoimintaan mahdollisimman pian. Alle 12-vuotiaiden oman ryhmän toimintaa voi jatkaa halutessaan oman alueen sairaanhoitopiirien ohjeistusten mukaisesti. Suosittelemme näille ryhmille vahvasti ulkona tapahtuvaa toimintaa.

Tarkemmin eri alueiden koronatilanteeseen ja ohjeistuksiin voit tutustua THL:n sivuilla: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19/tilannekatsaus-koronaviruksesta/koronaepidemia-alueiden-tilanne-suositukset-ja-rajoitukset

Ajankohtaiset partion ohjeistukset koronatilanteeseen liittyen löydät: partio.fi/korona.

Seuraathan myös aktiivisesti oman Hämeen Partiopiirin  viestintää sekä alueellisten viranomaisten ohjeistuksia!

Comment closed.